Поредна излагация на Нова тв след голямата издънка на "Господари

...
Поредна излагация на Нова тв след голямата издънка на "Господари
Коментари Харесай

Нова тв в поредна издънка! Пожарникар разби на пух и прах историята им за лекаря-герой, потушил пожара в болницата!

Поредна излагация на Нова тв след огромната издънка на "Господари на ефира ". Този път се пробваха да изкарат воин доктор от пловдивската болница, в която породи пожар през вчерашния ден.

Във Facebook обаче ги опровергава пожарникарят, който е гасил на място, и който твърди, че лекарят не е потушил самичък пожара, както се опита да опише Нова тв.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

„ Медиите и истината, обективната!
Удовлетворението!
Обичам работата си! Ценя своите сътрудници! Особено задоволен се усещам когато завършва дежурството ми в осем и съм бил потребен. И колкото по-шибана е била промяната или обстановката, толкоз по-добре и Удовлетворен съм. В нашето съсловие това е навсякъде събитие. Чисто корелационно, в националната народопсихология битува мисленето, че най-хубаво е да се вадят доста пари с допустимо минимум работа. Уви, при нас не е по този начин. Жаждата за адреналин и гладът да се пребориш с купичина компликации (повечето от които невъзможни) са неутолими. Почиващите сътрудници когато има напечено произшествие се ядосват, че не са там. Някои като научат отиват на място и оказват помощ (да, в почивния си ден!). И това не е единствено в пожарната на Пловдив – в цялата страна е по този начин! Това са самоотвержени мъже, които заплащат със здравето и живота си с цел да живее обществото умерено и добре! Но е обидно когато каста от обществото хвърля тиня по нас!
Завчера сутринта при нас пристигна сигнал за „ пушек на 9ет. “ в Хирургиите. Оказа се, че не е пушек, а пожар. Но го разбрах късно.Пожар – пожар. От тук стартират разминаванията с действителността на медиите под тепетата и на Нова тв! Когато слязох от ппа, ме чакаше човек от охраната- две глави над мен, изплашен! Опитал да го погаси с прахуляк, по негови думи, само че не съумял изобщо да стигне до пожара.(след очистване На пожара следи от прахуляк не видях) На стълбите от партера към 1ет срещнах девойката от фотографията!!!? С големи подути от сън очи и уплашена! (Факт) Исках малко бърза информация- какво, къде тъкмо гори и какъв брой хора има! ( тук и 112 са се показали супер за следващ път – информацията ми до момента в който дойде беше никаква!) Не знаела какво гори, само че имало към 85 индивида. (Факт) (тя е напуснала етажа! Пак факт…) качихме се с охранителя по асансьора. Като излизахме от него на етажа задимяването беше мощно. Аз си бях с вда, тъй че единствено си сложих маската и се потопих в неизвестността, с един прахов пожарогасител. Придвижвах се лазешком и чувах в далечината звука от падащите стъкла в горящото помещение. И тогава разбрах, че този пожарогасител няма да ми свърши работа. Открих помещението и влязох да диря за вероятно съществуване на човек. Не открих. Върнах се и открих къде е вътрешният пожарен кран. Направих си линията, САМ си пуснах водата и локализирах огъня. Струйникът ми се пръсна в ръцете! Мъчих да продължа с гасенето, само че не стана. Излязох в коидора, смъкнах маската и по станцията желаех да ми донесат различен струйник. И до момента в който чаках минах през всички стаи да изтеглям болните! Имаше доста от тях будни и си стояха, някои и пред прозореца! Никой не им беше споделил да излязат! (Та, къде беше, девойчето сексапилно? А докторчето?) Донесоха ми струйник, върнах се и унищожих пожара! Пак самичък!!! В това време другите от екипа организираха евакуацията! До тук да чухте да съм видял „ героя-доктор “? Снимката, която виждате е от момента, в който всичко към този момент беше завършило. Това е неговата стая- вижте какъв брой е чист! Ако беше гасил (загасил)сам пожара, както настояват медиите, дали щеше да е толкоз чист, А? Съжалявам само, че не се вижда леглото му вдясно-оправено, с чистите чаршафи! Тук сега се изяснява на въпроса ни – по какъв начин е допустимо да не знае като дежурен лекар какъв брой на брой хора има лежащи в отделението!
Пиша всичко това не тъй като имам комплекси да съм звезда, а тъй като ми е обидно за интерпретацията на истината! Разбирам желанието на сми да основават сензации и медийни герои, само че безсрамно да лъжат – не разбирам!
Обидно ми е да се омаловажава и лъже за труда на сътрудниците ми като професионално съсловие!
Хората би трябвало да знаят като са влезнали в тази болница да се лекуват в ръцете на какви хора са поверили живота и здравето си!
Е? Удовлетворени ли сте, публицисти, нова тв? А вие двамата, докторите!??? “

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР