Поредна драма се разигра със седалките за стадион Христо Ботев

...
Поредна драма се разигра със седалките за стадион Христо Ботев
Коментари Харесай

Поредна драма на стадион Христо Ботев в Пловдив!

Поредна драма се разигра със седалките за стадион " Христо Ботев " в Пловдив! След като публичната поръчка за доставка и монтаж на 18 159 седалки към този момент един път бе сбъркана и това докара до 3-месечно закъснение, в този момент се оказа, че почитателите на Ботев не са удовлетворени и от новата поръчка. Това стана ясно от публична позиция на Сдружение ПФК Ботев, в която се показва, че новата поръчка буди терзание, защото се дава опция за доставка на седалки с ниско качество.

Публикуваме без редакторска интервенция формалното известие на Сдружение ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти, След несполучливия първи опит на Община Пловдив за стартиране на целесъобразна социална поръчка за седалки на стадион " Христо Ботев “ и уговорката от страна на господин Здравко Димитров, Кмет на Община Пловдив, почитателите да предложат техническите условия за седалките на новото оборудване, работна група от средите на проведените почитатели постави сериозен труд и след деликатно изследване изготви и даде на Община Пловдив техническа спецификация и съответни условия за седалки, съответстващи за стадион от категория 4 по UEFA. В оповестената наново от Община Пловдив социална поръчка обаче има основни разлики от предложената спецификация, като от нея са отстранени основни критерии, с което се дава опция за доставка на седалки с ниско качество.

Поради това изрично заявяваме, че при тези условия отговорността за качеството на седалките напълно е на Община Пловдив.

Сдружение ПФК Ботев''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР