Поредна атака с дронове срещу Москва. Кметът на руската столица

...
Поредна атака с дронове срещу Москва. Кметът на руската столица
Коментари Харесай

Дрон уби офицер от полицията в Украйна, въздушна тревога в почти цяла Украйна

Поредна офанзива с дронове против Москва. Кметът на съветската столица Сергей Собянин заяви за свалянето на дрон, летящ към Москва, от силите за противовъздушна защита край Люберец, Московска област. По предварителни данни няма жертви или вреди, съобщи кметът на Москва.
Прочетете още
Летищата " Внуково " и " Домодедово " краткотрайно не одобряваха и не изпращаха полети през нощта.

По данни на ТАСС и РИА Новости повече от 15 полета са били забавени на тези московски летища в понеделник вечерта. По-късно и двете летища са възобновили активността си.

В Белгородска област безпилотен самолет хвърли експлозиви върху полицейския сектор. Убит е подполковник от полицията.

Това заяви съветският телеграмен канал " База " с позоваване на източници.

По техни данни става дума за заместник-началника на един от отделите на районното ръководство за икономическа сигурност и противопоставяне на корупцията Алексей Ч. Полицаят.

Руски ракети в Украйна

Руски ракетни удари - в продължение на няколко часа въздушна паника беше оповестена в над 10 украински области. Към момента сирени се чуват единствено в региона на Киев, на доста места системите за Противовъздушна отбрана работят. Няма информация за вреди и жертви.

Предполага се, че се употребяват ракети " Калибър ". Киев удостовери за сполучлива офанзива с дронове против военна база в Курск. А Русия разгласи, че е унищожила военна летище в региона на украинската столица.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че страната му е подготвена да " води война дълго време " и да преживее продължителни военни дейности " като Израел ", в случай че успее да сведе до най-малко човешките жертви.

" Готови сме да се бием дълго време, в случай че не губим хора. Това може да се случи, само че би трябвало да сведем до най-малко жертвите. Така е да вземем за пример в Израел. Можем да живеем по този начин ", съобщи Володимир Зеленски в изявление за телевизионния канал " Рада ".

В същото време, съгласно Владимир Зеленски, е невероятно военните дейности да се пренесат на територията на Русия. Той изясни това по следния метод: " Съществува огромен риск, че следователно ще останем сами ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР