Поредна антиправителствена демонстрация, организирана от т. нар. Отровно трио, се

...
Поредна антиправителствена демонстрация, организирана от т. нар. Отровно трио, се
Коментари Харесай

Коледна елха с играчки с надпис Мутри вън и подаръци с адрес Мафия

Поредна антиправителствена проява, проведена от така наречен Отровно трио, се организира в столицата през днешния ден.

Протестиращите сложиха коледна елха пред Министерския съвет и приканиха събралите се недоволни от ръководството да оставят коледни картички с пожеланията си за оставка на кабинета и на основния прокурор.

Демонстрантите украсиха коледното дърво с играчки с надпис "Мутри вън ", с реплика на банкноти от 500 евро и сложиха под елхата дарове с надписи "Мафия ", както и спонтанни златни кюлчета.

В протестната акция се включи и мъж, облечен като Дядо Коледа, който насочи пожелания за идните празници: „ Пожеланието към българския народ е да са здрави, макар че в тази конюнктура доста е мъчно с това ръководство. Към самото ръководство пожеланията са, каквито са от 9 юли насам - моментална оставка и осъществяване на почтени избори ".

"Това, което се случва сега, не може да продължава никога. Имаме безпорядък в опазването на здравето, имаме безпорядък в обществената система, няма нито едно място в България, което да е наред. Единственото, което вършат, е да удължават мъката си “, сподели участник в акцията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР