Поредицата снимки под надслов „Виж този свят“ разкрива сцени от

...
Поредицата снимки под надслов „Виж този свят“ разкрива сцени от
Коментари Харесай

Нови снимки разкриват персонажи от втория сезон на Западен свят

Поредицата фотоси под надпис „ Виж този свят “ разкрива подиуми от идните серии и демонстрира на нетърпеливите почитатели нови и завръщащи се облици и фрагменти от снимането на истинската поредност на HBO. На фотосите виждаме Анджела – героинята на Талула Райли, която е с изменен външен тип.

Също по този начин Люк Хемсуърт като Ашли Стъбс, Джефри Райт като Бърнард Лоу – един от водещите дизайнери на приемници. Сред новите лица са артистът от шведско-ливански генезис Фарес Фарес, който играе Антоан Коста - механически специалист, опитващ се да възвърне реда в парка и Бети Габриел като Малинг и Густав Скарсгард като Карл Странд, които влизат в парка като част от контролния екип. Разбира се, евентуално ще познаете някои от присъщите облици от предишния сезон, в това число Майви (Танди Нютън), Хектор (Родриго Санторо), Ед Харис - безименният „ мъж в черно “.

Вижте този свят през погледа на снимачния екип, преди да света на действителностите под въпрос да ви погълне в края на април. Само два месеца след излъчването на сезона българските почитатели ще могат да видят онлайн у нас - Анджела Сарафиян. Актрисата, която играе Клементайн в сериала, ще посети страната ни като посетител за второто издание на Aniventure ComicCon.

Премиерата на „ Западен свят “ е на 23 април от 21:00 часа по HBO. Първият епизод ще бъде разполагаем още от сутринта на същия ден в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Припомнете си какво се случи в първия сезон на „ Западен свят “ като изгледате всички епизоди в HBO GO.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР