Поредицата от незабравими Unlimited партита на Vivacom през това лято

...
Поредицата от незабравими Unlimited партита на Vivacom през това лято
Коментари Харесай

Летните Unlimited партита на Vivacom ce завършват с последна спирка в София

Поредицата от незабравими Unlimited празненства на Vivacom през това лято завършва с грандиозния заключителен концерт на най-голямото музикално турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, който ще се организира на 16-ти септември от 18:00 часа на площад „ Александър Батенберг “ в София. Освен, че ще видят най-актуалните български реализатори на една сцена, всички гости ще могат да създадат вечерта си още по-незабравима и да споделят страстите си в обществените мрежи с помощта на неповторимия Unlimited корнер на телекома.

Vivacom е приготвил неоново преживяване за тези, които желаят да бъдат неизменима част от спектакъла. Най-щурите гости на грандиозния концерт ще могат да завършат своята визия, като оцветят телата или лицата си с флуоресциращи бои и особено направени Unlimited Party шаблони. Подиумът на Unlimited корнера ще се трансформира в пъстър карнавал, където на фона на неонова светлина гостите ще могат да показват истинските си рисунки, които по-късно да снимат с Instagram Unlimited празненство филтъра. 

Екипът на Vivacom ще разположи три Unlimited Party Кули с безграничен Wi-Fi интернет достъп, които ще дадат опция на всички да споделят прекарването от събитието в обществените мрежи. Всяка от кулите може да зарежда кабелно или безжично смарт устройства, ако някой има потребност от спомагателен заряд по време на Unlimited празненството.

За да бъде още по-паметна вечерта, Vivacom ще раздаде голям брой вълнуващи награди, които включват 10 бр. Unlimited празненство тениски, 3 бр. елегантни безжични слушалки Huawei Free Buds 5, а огромната премия е празненство уикенд за двама в Ибиса. Всичко, което би трябвало да създадат посетителите за присъединяване в томболата, е да споделят фотография или рийл с Unlimited Party филтъра в Instagram с #unlimitedbyvivacom, да последват профила на и да създадат поста си обществен. 

По време на Unlimited празненството Vivacom ще провежда и спомагателна лотария на формалния си уебсайт, където с QR код посетителите ще могат да се записват за присъединяване. Един победител ще завоюва портативна колонка Marshall Action III, с която да продължава да се любува на магията на музиката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР