Поредицата Игра на тронове ще се разшири още повече, тъй

...
Поредицата Игра на тронове ще се разшири още повече, тъй
Коментари Харесай

Добра новина за феновете на Игра на тронове, подготвят нова предистория

Поредицата " Игра на тронове " ще се разшири още повече, защото в HBO интензивно се разисква още един първобитен сериал, настояват извънредни източници на " Variety “.

Проектът е в доста ранен етап, заради което той към момента си няма сценарист.

Източниците настояват също по този начин, че планът може да има и различен съставен елемент, т.е. HBO и Warner Bros. ще продуцират игрален филм, който по-късно ще докара до евентуалния сериал, макар че проектите към този момент остават в развой на смяна.

Потенциалният сюжет на предисторията ще споделя за това по какъв начин Егон и неговите сестри-съпруги, Визения и Ренис, употребяват армията си и трите си дракона, с цел да завладеят шест от седемте кралства на Вестерос като се изключи Дорн.

Егон и Ренис се появяват в спиноф сериала " Домът на дракона ", където са изиграни надлежно от Том Глин-Карни (както и от Тай Тенант) и Ив Бест.

Егон I става първият крал на Вестерос, първият, който сяда на Железния престол, и създател на династията Таргариен. Тези събития се случват почти 300 години преди събитията в " Игра на тронове ".

Това обаче не е първият план, който е бил в ход в HBO. Изданието оповестява, че от многочислените планове, оповестени през годините, единственият, който е траял досега, е " Домът на дракона ".

Единственият различен план от " Игра на тронове ", по който досега са снимани фрагменти, е изоставеният пилотен филм " Дългата нощ “ с присъединяване на Наоми Уотс. Този план в последна сметка е бил преустановен през 2019 година, в същия ден, в който е била дадена зелена светлина на " Домът на дракона ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР