Поредицата Grand Theft Auto е една от най-популярните в света

...
Поредицата Grand Theft Auto е една от най-популярните в света
Коментари Харесай

Ще видим ли GTA 6 през тази година

Поредицата Grand Theft Auto е една от най-популярните в света на игрите, а шестата й версия от години е а измежду най-очакваните от геймърите заглавия.
 Grand Theft Auto 6 и по кое време да чакаме новата игра
Кога ще излезе GTA 6

Картата ще е сходна на тази на Fortnite

Доскоро работата на Rockstar Games по GTA 6 бе малко или доста загадка, обхваната от спекулации и непотвърдени клюки, като едвам преди седмица компанията заяви публично, че интензивно работи по новата игра.

Това обаче е общо взето единственият подробност, който Rockstar показа във връзка с играта, само че в дните по-късно се появиха клюки от достоверни източници, които разкриват значими за почитателите на франчайза обстоятелства.
 Снимка 563283

Според Tez2, един от най-акуратните източници на данни към Rockstar Games, компанията ще показа още тази година “работен филмов откъс ” на GTA 6, в който ще забележим огромни елементи от геймплея и напредъка на разработчиците.

Той споделя, че GTA 6 ще върне почитателите във Vice City, който съставлява изобретателна интерпретация на Маями.
 Снимка 537712

Според него играта единствено ще бъде показана през актуалната година, най-вероятно през есента, и чак през 2023 година ще излезе на пазара.
 Netflix и първите мобилни игри на платформата
Netflix пуска първите си пет игри за Android

Платформата става още по-голяма

От Comic Book обаче позволяват, че по-ранните клюки за излизането на играта могат да се окажат правилни и тя да не се появи преди 2024 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР