Поредица от снимки със слон, заснети по време на ваканция

...
Поредица от снимки със слон, заснети по време на ваканция
Коментари Харесай

Фенове скочиха срещу Ким Кардашиян заради снимки със слон

Поредица от фотоси със слон, снимани по време на почивка на Ким Кардашиян на остров Бали, стана мотив за следващия взрив на неодобрение против звездата с колосална задна част в обществените мрежи.

На оповестените преди ден фотоси се вижда по какъв начин Ким и брачният партньор и Кание Уест се радват на екзотичните животни, до момента в който те са яздени от локални служащи в институция, което съгласно известното семейство е резерват.

Постът на 38-годишната Кардашиян, построила цяла бизнес империя към обилните си форми, провокира мнозина от почитателите й в обществените мрежи да я жигосат като незачитаща правата на животните звезда, написа Монитор.

По думите на ядосан почитател, мястото, на което Ким и Кание са се любували на слоновете, ги експлоатира за привличане на туристи.

"Направете си по-добре изследването преди този момент и не ходете във подправени резервати, които оковават животните и ги изтезават, с цел да се подчиняват ", написа различен почитател.

Намериха се и бранители на Кардашиян, които пък показаха мнението си, че въпросното „ възмущение “ е провокирано от обикновеното предпочитание на някои да изградят известност на деятели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР