Поредица от серийни всяха паника и възмущение сред жителите на

...
Поредица от серийни всяха паника и възмущение сред жителите на
Коментари Харесай

СТРАХОВИТО: Задържаха магьосник, убил и осакатил десетки котки за заклинания

Поредица от серийни всяха суматоха и отвращение измежду жителите на град в провинция Маниса в Западна Турция. След тъжби в полицията един човек беше арестуван за осакатяване на котешки крака, които евентуално е употребявал за вълшебства.

Най-малко пет котки бяха открити осакатени в град Тургутлу през последния месец, което разгневи локалните поданици и бранители на животните.

Първоначално две котки бяха открити мъртви в парк на 29 октомври, което накара локалният деятел Сейхан Салитепе Карадуман да показа фрагментите и да призове жителите и управляващите да работят и да открият причинителя.

Две други котки бяха открити на 17 и 18 ноември, а още едно котенце бе намерено на паркинга на държавната болница на 20 ноември. Полицията сътвори особено звено за следствие на ужасяващите осакатявания, съобщи " Марица ".

След обзор на записите от охранителните камери наоколо до мястото на престъплението, полицията задържа обвинен, разпознат като Н.У., на 29 ноември. При следващо претършуване в къщата на 58-годишния обвинен бяха открити книги, свързани с магьосничество, змийски люспи, магарешка и камилска четина и свинска мехлем, всички считани за употребявани от обвинения за осъществяване на " заклинания ".

Заподозреният беше освободен в сряда под правосъден надзор в очакване на правосъден развой.

Съгласно дълго упования и признат през юли законопроект за правата на животните, в четириногите любимци бяха предефинирани от " благосъстоятелност ", в " живи същества ", като в същото време се усилиха наказванията за посегателите против тях.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР