Пореден трансфер по оста ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пд

...
Пореден трансфер по оста ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пд
Коментари Харесай

Динко Хоркаш пред трансфер във ФК ЦСКА 1948

Пореден трансфер по оста ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пд ще бъде сбъднат скоро. " Червените " са спазарили с " черно-белите " един от играчите, които са с най-стабилни изяви на " Лаута ". Това е вратарят Динко Хоркаш. Националът на Босна и Херцеговина непрекъснато е спряган за прехвърляния в чужбина, написа " Мач Телеграф ". През зимата даже се твърдеше, че ще бъде платен от Лориен за 1 млн. евро. Стражът обаче се размина с французите.
 Джовани се гордее от двете си попадения във вратата на столичното Локо
Джовани се гордее от двете си попадения във вратата на столичното Локо

" Щастлив съм, че почитателите ни поддържат на всички места "

Интересното е, че преди известно време той още веднъж бе спряган за ФК ЦСКА 1948. Говореше се, че той би трябвало да се реалокира в София дружно с бразилците Матеус и Джовани. И това не се случи. Сега обаче " алените " са натиснали, с цел да го привлекат. Причината е, че управлението на отбора е твърдо решено да се раздели с Даниел Наумов. Националът изпадна в недружелюбност поради слаби изяви под рамката, само че в този момент бе оправдан. Най-вече поради неналичието на конкуренция на поста. Той обаче загуби капитанската лента, която бе предоставена на Елитон.

Разривът сред Наумов и " алените " настъпи, откакто те отхвърлиха да го продадат. Сега обаче това ще се случи след мачовете с ФКСБ. " Червените " ще се разделят с още един вратар - Генадий Ганев, на който му било писнало да е резерва
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР