Пореден служебен резултат в шампионата на А РФГ - Пазарджик

...
Пореден служебен резултат в шампионата на А РФГ - Пазарджик
Коментари Харесай

Вече не е и смешно: Сарая взе служебно 3:0 от Чепинец заради...

Пореден длъжностен резултат в шампионата на " А " РФГ - Пазарджик присъди СТК при Оценка за съвместимост на БФС. Днес на ФК Сарая бяха дадени 3 точки за мача с Чепинец във Велинград, извоюван от домакините с 2:0, откакто по тъжба на гостите бе открито, че вместо на доктор обезпечаването на срещата е било поверено на здравна сестра.

Така сараите взеха длъжностен триумф с 3:0 и останаха в жестоката борба за оцеляване в 4-та лига. Само за по-малко от две седмици това е трети следващ случай, в който след тъжба на гостуващ тим БФС присъжда служебна загуба на домакините.

Заради рисковата наклонност, с която се откри явна пробойна в нормативната база на БФС, през лятото ще има промяна в Наредбата за осъществяване на шампионатите и шампионатите, заканиха се служители от футболната централа.

Те дадоха образец с явяването на тим със 7 индивида. Преди години това беше всеобща процедура през пролетния полусезон. С цел секване на този рецидив бе въведена глоба - лишаване на 3 точки от актива при всеки идващ сходен случай, с което туристическите осъществявания нямаляха стремглаво.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР