Пореден случай на провалена ваканция в чужбина – този път

...
Пореден случай на провалена ваканция в чужбина – този път
Коментари Харесай

Българи дадоха една торба пари за UAL в 5-звезден хотел в Турция, сега си скубят косите ВИДЕО

Пореден случай на провалена почивка в чужбина – този път в турския курорт Дидим, оповестява Нова телевизия.

Нулева хигиена, храни с изминал период на валидност, скъсани кърпи и чаршафи - на всичко това се натъкват десетки български туристи в 5-звезден хотел, където едноседмичен престой коства 2300 лв. на база „ ултраолинклузив”.

„ Хотелите 18+ “ - какво вършат в тях, на кого ще му хареса тук

За разочарованието от претърпяното описа един от пострадалите – Пламен Христов. Той показа, че по време на престоя със фамилията му във въпросния хотел имало случаи, в които липсвал даже самун.

„ Санитарните възли, басейнът и главният ресторант бяха извънредно мръсни. В стаята ни имаше скъсани хавлии. Затворени бяха кафенета и сладкарници, за които бяхме платили допълнително”, показа Христов.

Въпрос с нараснала компликация. С какъв брой страни граничи Русия?

Впоследствие туристите разбрали, че протичащото се е резултат от стачка на личния състав в хотела. Те били недоволни, защото собствеността на обекта се сменяла и те не получавали постоянно заплатите си.

От Министерството на туризма потвърдиха тази информация и обясниха, че българите, които към този момент имат резервации за същия хотел, могат да ги трансформират или да ги анулират и да получат парите си назад.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР