Пореден случай на опасно шофиране в столицата. Видео показва как

...
Пореден случай на опасно шофиране в столицата. Видео показва как
Коментари Харесай

Кола кара по пешеходна пътека и в насрещното на бул. Цариградско шосе

Пореден случай на рисково шофиране в столицата. Видео демонстрира по какъв начин автомобил влиза в насрещното при започване на бул. " Цариградско шосе " и минава сред мантинелите. Според пътния специалист Диана Русинова, става въпрос за кола на Столичната дирекция на вътрешните работи.

От Столична дирекция на вътрешните работи нито потвърдиха, нито отхвърлиха, че става въпрос за техен автомобил. Казаха единствено, че се прави инспекция.

" Аз съм безусловно сигурна, че това е автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи. Много постоянно сме го виждали този автомобил, който поставя камерите за скорост. На самите фрагменти ясно се вижда синия буркан, който стои от горната страна върху самия автомобил. Лично аз съм извънредно втрещена от този случай. Това е доста жестоко нарушаване на всевъзможни вероятни правила. Тук има знак, който ясно демонстрира, че имате право да завиете надясно, т.е. излаз на София по бул. " Цариградско шосе ". Този лидер влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разграничителния остров с цел да отиде насреща ", описа Диана Русинова пред БНТ. 

Тя упорства този човек от автомобила, който е чиновник на реда, да бъде дисциплинарно уволнен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР