Пореден случай на насилие срещу жена, завършил фатално. 40-годишната Анита

...
Пореден случай на насилие срещу жена, завършил фатално. 40-годишната Анита
Коментари Харесай

Прокуратурата: Детето на Анита е подало сигнала за убийството ѝ в Перник

Пореден случай на принуждение против жена, приключил съдбовно. 40-годишната Анита Димитрова беше открита мъртва в събота в дома на брачна половинка ѝ. 41-годишният Димитър Димитров  е арестуван по съмнения за убийството.

 

Тялото на жертвата е намерено в жилището на обвинения. По него е имало голям брой пострадвания. Мъжът е арестуван за период до 72 часа. Повдигнати са му обвинявания за съзнателно ликвидиране. Aко бъде приет за отговорен, той ще получи от 10 до 20 години затвор.

 

Обвиненият за убийството в Перник  Димитър Димитров се е обадил на бащата на брачната половинка си Анита с думите, че „ нещо неприятно се е случило ". След това едно от двете деца на фамилията, които живеят при баба си и дядо си, е подало сигнал за убийството в полицията. Това стана ясно от брифинг на прокуратурата в града. 

 

По думите на старши комисар Павел Млеканов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, самата специфичност на случая подсказвала, че е осъществено тежко престъпно закононарушение, в което има предумисъл. „ Дали убийството е осъществено в положение на афект е различен въпрос ”, акцентира той.

 

От прокуратурата подчертаха, че в качеството на обвинен Димитър Димитров се е възползвал от правото си да не дава пояснения. „ Пред близки, пристигнали на място в жилището, е декларирал, че не той е направил действието ”, съобщи Стоилова.  

ликвидиране на съпруга
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР