Пореден случай на домашно насилие. 13-годишно дете засне как бащата

...
Пореден случай на домашно насилие. 13-годишно дете засне как бащата
Коментари Харесай

Жената, жертва на домашно насилие в Бобов дол, не е подала сигнал

Пореден случай на домашно принуждение. 13-годишно дете снима по какъв начин бащата му пребива майка му в Бобов дол. По случая се единствено сезира полицията.

Жената, жертва на домашно принуждение, оправдава изцяло брачна половинка си. Определя случилото се като елементарен фамилен скандал.

Според бабата на детето то неведнъж е търсило нейната помощ поради свадите и насилието, само че щерка ѝ и шурей ѝ отричали за проблемите.

Повдигнаха обвиняване на мъжа, който удря главата на жена си в стената

Вероятно това е предизвикало детето да снима клипа и да го изпрати на баба си, с цел да потвърди насилието. Получавайки клипа, в миг на афект тя взема решение да го разгласява в обществените мрежи с концепцията институциите да се самосезират.

„ Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си и по този мотив е зародил скандал сред нея и брачна половинка ѝ, който е прераснал във физическо принуждение. Детето е направило клипа без знанието на майка си и татко си “, изясни Албена Разсолкова, областен прокурор на Кюстендил.

Не е подаден сигнал до районното полицейско ръководство за този случай.

Към 13:00 часа през днешния ден мъжът, показал насилието, е арестуван в столицата, където се е укривал

„ През 2019 година брачната половинка му е подала заявление. По нейно гледище е подложен отвод за формиране на досъдебно произвеждане “, сподели Крум Крумов, представител на Районната прокуратура в Кюстендил. Мъжът беше арестуван през вчерашния ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР