Пореден скандал с биографията на депутат от ИТН и отново

...
Пореден скандал с биографията на депутат от ИТН и отново
Коментари Харесай

Спряганият за външен министър от ИТН се представя за член на АЕЖ, от там опровергават

Пореден скандал с биографията на народен представител от Има Такъв Народ и още веднъж става въпрос Димитър Гърдев, който се представял за член на Асоциацията на европейските публицисти – България. От там се наложи даже да излязат с позиция, в която дават ясно да се разбере, че Гърдев в никакъв случай не е бил част от тяхната асоциация и това е елементарно проверимо на техния уебсайт.

Припомняме, че Гърдев бе заловен в неистина за работата си в Екологичен потенциал, като е споделил погрешна информация в формалната си автобиография за позициите, която е заемал като чиновник в институцията. Самият Гърдев пък е спряган за външен министър от квотата на Има Такъв Народ в идното съдружно държавно управление.

Ето какво пишат от АЕЖ:

Получихме няколко запитвания дали някогашният народен представител от Политическа партия " ИТН " Димитър Гърдев е член на Асоциацията на европейските публицисти - България, както се твърди в предговори към книги, на които е съавтор, и в медийни изявления.

Тези изказвания не дават отговор на истината. Димитър Гърдев в никакъв случай не е бил член на АЕЖ и в никакъв случай не е кандидатствал за подобен.

Информация за членовете на Асоциацията и за процедурите по кандидатстване, можете да откриете на нашия уебсайт.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР