Пореден скандал избухна между двете най-големи партии у нас.В декларация

...
Пореден скандал избухна между двете най-големи партии у нас.В декларация
Коментари Харесай

Скандал се разрази между ПП и ГЕРБ в парламента

Пореден скандал избухна сред двете най-големи партии у нас.

В декларация от името на група Милен Матеев от " Продължаваме промяната " упрекна ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, че се пробват да реставрират порочните практики от времето на ръководството на ГЕРБ и преди появяването на реформаторските партии.

" Идеята на ГЕРБ е да върви към нови избори. Затова е и цялото бързане за връщане с хартиената бюлетина в прорез със законодателния развой. Ще се борим за присъединяване на гражданското общество в законодателния развой и срещу рушащите практики на ГЕРБ и присъдружните им партии ", съобщи той.

Георг Георгиев от ГЕРБ упрекна Политическа партия в централизация на цинизми, лицемерие и обидни квалификации. " Декларацията ви беше оскъдна. Човек, който приналежи на парламентарна група, чийто началник наруши българската Конституция при започване на политическата си кариера, няма по какъв начин да приказва за конституционализъм ", уточни той.

Кирил Петков му отговори: " Не може същински неистини, безспорни погрешни обстоятелства да се изнасят от тази естрада и вие да ги допускате по този метод ", обърна се той към председателстващия съвещанието Росен Желязков, написа novini.bg.

И добави: " ГЕРБ се пробва да върне статуквото с подправените бюлетини. Искат да върнат статуквото през задната врата и се вършат на диалогични. Вместо да вършат диалози за политики, първият закон, който позволяват, дружно с този за КПКОНПИ, е хартиената бюлетина. Това ознаава, че се готвят за избори и готвят задкулисието да се върне през хартиената бюлетина ", безапелационен бе Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР