Пореден скандал е на път да избухне около Новак Джокович.

...
Пореден скандал е на път да избухне около Новак Джокович.
Коментари Харесай

Пореден скандал около Новак Джокович! Развежда ли се световния №1?

Пореден скандал е на път да избухне към Новак Джокович. Този път в основата не е нежеланието на тенисиста да си сложи ваксина против COVID-19, а обява на австрийското издание „ Heute “.

Според информацията, Джокович и брачната половинка му Йелена са пред бракоразвод. Цитира се фактът, че от началото на годината, когато избухна абсурда с Ноле в Австралия, сръбският тенисист не е забелязван дружно със брачната половинка си. Първите им общи фотоси се появиха в последните дни в Дубай, където Джокера ще взе участие на шампионат от веригата на АТР.

Публикацията на австрийското издание, която е под заглавие „ Май няма бракоразвод? Новак и Йелена са още веднъж дружно “, обаче провокира гневна реакция в Сърбия.

Медиите в западната ни съседка оповестиха това за невиждан скандал, който цели да унищожи концентрацията на тенисиста преди първото му присъединяване на шампионат за 2022 година Сръбските медии означават, че Новак Джокович и Йелена са били дружно по време на техния престой в Белград преди заминаването им за ОАЕ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР