Пореден разнобой между коалиционните партньори ИТН и ПП. Този път

...
Пореден разнобой между коалиционните партньори ИТН и ПП. Този път
Коментари Харесай

Отново сблъсък между ИТН и ПП, този път заради пътищата

Пореден разнобой сред съдружните сътрудници Има Такъв Народ и Политическа партия. Този път мотив стана решението, с което вицето Гроздан Караджов желае да бъде взето от Народно събрание за ремонт на пътищата.

Още през вчерашния ден той сигнализира, че сега всеки ремонт е противозаконен и прикани Народното събрание да откри метод да позволи обстановката. Беше утвърдено през днешния ден Народно събрание да одобри решенията, с които да разреши на АПИ да се разплати по остарели контракти и да удължи актуалните, с цел да се продължи строителството и рехабилитацията на пътната мрежа, оповестява уеб сайтът Днес.

Изненадващо обаче Константин Бачийски изиска точката да отпадне от дневния ред на Народно събрание с претекста, че в този момент не е времето за тази точка, а може би тя би трябвало да мине и през антикорупционната комисия. Предложението му беше признато, а от Има Такъв Народ се ядосаха и напуснаха пленарната зала.

Тошко Йорданов означи, че депутатите от Политическа партия неодобряват личния си министър председател, който по-рано се разгласи „ за “ приемането на такива решения от Народно събрание.
Кирил Петков поддържа настояването на Караджов да бъде признато решение на Народното събрание, с което да се позволи на Министерство на регионалното развитие да заплати 50% от осъществените м. година действия на пътните компании.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР