Пореден протест на надзиратели от Централния софийски затвор. Днес протестиращите

...
Пореден протест на надзиратели от Централния софийски затвор. Днес протестиращите
Коментари Харесай

Надзиратели от Централния софийски затвор отново излязоха на протест

Пореден митинг на надзиратели от Централния софийски затвор. Днес протестиращите внесоха в правосъдното министерство сатиричната творба на Христо Смирненски " Приказка за стълбата ".


С приказката, която през днешния ден можем да разчетем като текст за дяволската стълба на човешкото морално проваляне, те целят да предизвикат възприятието за правдивост на Министъра на правораздаването - Цецка Цачева.

Те са безапелационни, че ще стачкуват до цялостно осъществяване на техните претенции. Освен Националния митинг плануван за 10 март ще има и други.
Ивайло Григоров, Синдикат на чиновниците в пандизите: Продължаваме с митингите по места, по-късно на 26 март, когато идват министрите на правораздаването и вътрешните работи на страните членки, ще създадем на подобаващи за задачата места митинги, с цел да може да бъде забелязано и в Европа отношението към сегмент от Сектор " Сигурност ", какъвто сме ние.Красимир Бекяров - ръководител на Синдикат „ Охрана ": Синдикат " Охрана " взе решение на 7 март пред всички правосъдни здания в страната сътрудниците да излязат преди началото на работния ден, с цел да почерпят за своя професионален празник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР