Пореден основен футболист на ЦСКА получи контузия и няма да

...
Пореден основен футболист на ЦСКА получи контузия и няма да
Коментари Харесай

Още един проблем в ЦСКА преди дербито с Лудогорец

Пореден главен футболист на ЦСКА получи травма и няма да играе в понеделнишкото дерби с Лудогорец. Става дума за Йоан Бай, който влиза в лазарета на „ алените “, където са към този момент Амос Юга, Федерико Варела, Мено Кох и Ахмед Ахмедов, написа „ Мач Телеграф “. Плеймейкърът Греъм Кери пък е в Англия, където се лекува неговата брачна половинка. Именно поради въпросната контузия Бай напусна терена в Кърджали шест минути преди края на срещата, приключила 2:2. Това е следващата травма на Бай от началото на сезона. Именно честите контузии, въпреки и леки, не разрешават на бързака да навлезе във форма.

При това състояние е ясно, че Яник Вилдсхют и Георги Йомов ще са титуляри по крилата против Лудогорец, а те няма да имат действителни други възможности от пейката.

Големият проблем пред Стойчо Младенов е кой ще връзва играта, откакто Варела и Кери ги няма, а Чатакович не е изцяло подготвен да бъде титуляр в напечени мачове. Босненецът сподели положителни неща против Рома и вкара гол, само че против Черно море и Арда не съумя да покаже какво може.

Бай към този момент е в зимна почивка. Той въпреки всичко записа 23 мача през есента, в които вкара 3 попадения. Срещите му бяха разпределени по следния метод -15 в Първа лига, една за Суперкупата на България и 7 в Лигата на конференциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР