Пореден опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. Така бившият премиер

...
Пореден опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. Така бившият премиер
Коментари Харесай

Борисов: Къща в Барселона нямам, не съм имал, няма и да имам...

Пореден опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отчета на испанските управляващи по " Барселонагейт " на ексклузивен брифинг в централата на партията.

„ Нито съм имал къща или други парцели в Барселона, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя. Там, където съм се родил, там, където влачеха ковчези. Внушенията, които се вършат, даже ми дават опция да наема юрист, с цел да се защитавам”, съобщи водачът на ГЕРБ.

" За наслада доскоро Кирил Петков разяснява въпросния отчет - не е явен методът, по който избрани медии го получават. Петков сподели, че единственото общо с моето име в отчета е, че ме има на фотография. Аз съм се снимал доста пъти в Испания ", добави Борисов.

„ Ако има подобен отчет, да го пращат. Ако не - да се извиняват. Едно от двете. Само да припомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинявания, че сме подслушвали хора - оказват се неистина. Трябваше да се извади нещо ново, само че то се оказа претопленото остаряло ", добави някогашният министър-председател.
Свързани вести Кирил Петков: В отчета за "Барселонагейт " има фотоси на Борисов, само че не го уличават директно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР