Пореден неочакван обрат беляза Хелс Китчън, след като от Кухнята

...
Пореден неочакван обрат беляза Хелс Китчън, след като от Кухнята
Коментари Харесай

Неочакван обрат разтърси Хелс Китчън

Пореден непредвиден поврат беляза " Хелс Китчън ", откакто от Кухнята на Ада се наложи да си тръгне звездната готвачка Радка Булман.

Звездният тим, несъмнено, я изпрати със сълзи на очи. Победителката от " Мастършеф " трябваше да се изправи в пряк кулинарен двубой с фолкпевицата Бони. Двете имаха 20 минути, с цел да изпържат съвършеното кюфте, което да им подсигурява оставане в шоуто. Със задачата още през цялото време сподели, че се оправя Бони, за разлика от Булман, която другояче е дамата с най-вече опит в кухнята.

След съществено обсъждане и подчертаване на обособени елементи и при двете, началник Виктор Ангелов взе тежкото решение да отстрани Радка Булман от шоуто, а звездният тим я изпрати със сълзи на очи.

В седмичното предизвикателство сините победиха дамите в тестване на лед за подготвяне на десерти. Провалът на алените провокира спор при дамите. Един от водачите в женския тим - опитната Никол, порица брокерката Симона за представянето ѝ.

Зрителите станаха очевидци на заформящия се романс сред Мони и Димитър от сините. Това не се хареса на Никол, съгласно която нейната съотборничка би трябвало да се концентрира върху надпреварата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР