Пореден курс за надграждане на придобитите теоретични и практически умения

...
Пореден курс за надграждане на придобитите теоретични и практически умения
Коментари Харесай

Пловдивската полиция провежда занятия за надграждане на професионалните си умения

Пореден курс за надграждане на добитите теоретични и на практика умения се организира тази седмица със чиновници от другите подразделения на ОДМВР – Пловдив. От началото на годината в сходни профилирани занятия са взели участие повече от 50 униформени от състава на охранителна и пътна полиция. Обучението е проведено по график в границите на разпоредените ограничения от управлението на Министерство на вътрешните работи за обезпечаване на непрекъснат образователен развой и рационализиране на професионалните благоприятни условия на служителите на реда.
Прочетете още
В ролята на обучители са чиновници от бранш „ Специални тактически дейности “, които показват пред сътрудниците си разнообразни обстановки при работа на терен. Проиграват се сюжети за наложително прекъсване на автомобил, потребление на помощни средства за разтрошаване на стъклото му, похвати за извеждане на лицата от вътрешната страна и възпрепятстване на съпротивата им. Тренировките имат за цел служителите на реда да добият по-голяма рутина и сигурност при реакция в рисков миг, да работят съответно и законосъобразно, без да надвишават пълномощията си и без да заплашват своя и на други жители живот.

Планираното профилирано образование ще обхване целия еднообразен състав на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, а на по-късен стадий тематиките ще бъдат разширени. Към момента теоретичната и практическата част са основани върху методическите инструкции за гонене на разнообразни типове МПС, чиито водачи не извършват предписание за прекъсване и одобрената от министъра на вътрешните работи процедура за дейности на полицейските чиновници следователно.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР