Пореден катастрофичен сценарий за изборите на 11 юли представи в

...
Пореден катастрофичен сценарий за изборите на 11 юли представи в
Коментари Харесай

ГЕРБ с пореден катастрофичен сценарий за изборите

Пореден катастрофичен сюжет за изборите на 11 юли показа в петък партия ГЕРБ. Хората на някогашния министър председател Бойко Борисов обявиха, че има заплаха от анулиране на изборите, че машините няма да стигнат, както и че гласоподавателите не се третират равно. ГЕРБ предизвести и за възможна конституционна рецесия, в случай че контролните разписки от машините не се броят.

" Ние от самото начало се опитваме да помогнем, нито всяваме суматоха, нито разпространяваме тайни теории ", сподели Радомир Чолаков по време на конференцията.

В реалност доста от изказванията на ГЕРБ се разминаха с обстоятелствата.

Машинния избор

От партията на Борисов показаха тезата, че машините за гласоподаване са малко. Радомир Чолаков даже съобщи, че това било ясно при приемането на поправките в Изборния кодекс, само че партиите на смяната не се съобразили с това. " Представител на компанията снабдител в правна комисия беше споделил, че няма задоволително машини. Просто няма, в света няма и максимумът, който може да бъде доставен е 1500 ", сподели Чолаков, съгласно който измененията били гласувани напук.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР