Пореден грабеж потресе видинско село, научи BulNews.bg. Възрастна жена е

...
Пореден грабеж потресе видинско село, научи BulNews.bg. Възрастна жена е
Коментари Харесай

Докога? Маскирани келеши пребиха и ограбиха баба в дома ѝ

Пореден обир потресе видинско село, научи BulNews.bg. Възрастна жена е била нападната и ограбена в дома си. За бруталното закононарушение в полицейския арест са арестувани двама младежи.
В дребните часове в неделя бил получен сигнал на телефона за незабавни повиквания 112. 69-годишна жителка на село Динково се оплакала, че двама маскирани проникнали в дома й. Неканените посетители пребили грубо стопанката и отмъкнали спестяванията й.
На местопроизшествието неотложно пристигнали екипи на полицията и незабавния център. Медиците оказали помощ на потърпевшата жена, а чиновници на реда неотложно почнали да търсят нападателите.
Само за часове била открита самоличността им – оказало се, че са двама 18-годишни бандити. Единият от тях е гражданин на селото, а другият е от монтанското Дондуково. В населявани от тях парцели в Динково и Дреновец проверяващите разкрили и иззели общо 446 лв. и голям брой материални доказателства.
Единият юноша е престъпно проявен и е в период на изтърпяване на 3-годишна условна присъда за идентично закононарушение, осъществено на 26 декември м.г. в същото село. В развой на определяне е съпричастността на двамата бабаити към още един обир, осъществен предходната седмица в селото, който обаче не бил деклариран в полицията.
Невръстните обирджии са приведени в ареста и арестувани за 24 часа, известена е прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР