Пореден екшън се е разиграл на Летище София, след като

...
Пореден екшън се е разиграл на Летище София, след като
Коментари Харесай

Виетнамец избягал от ареста на Летище София, хванали го чак в центъра

Пореден екшън се е разиграл на Летище София, откакто преди дни виетнамски жител е избягал от ареста на аеропорта. Мъжът хванал такси и тръгнал към центъра на столицата, научи Dir.bg.

Веднага са подхванати издирвателни дейности и малко по-късно мъжът е арестуван. Беглецът се е измъкнал през незаключен длъжностен вход на зоната за отговорност.

Потърсихме детайлности за случката от Главна дирекция " Гранична полиция ". От службата потвърдиха за случая и обясниха, че ревизират случай с недопуснат на Граничен контролно-пропусквателен пункт Аерогара София виетнамски жител.

" На 21.09.2018 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт Аерогара София са пристигнали за влизане в страната с полет от Дубай двама мъже, виетнамски жители. Те са били с постоянни документи и годни български визи , само че не са позволени на територията на България, защото не са съумели да обосноват задачата на пътуването си.

Настанени са в помещение за лица, получили отвод за влизане на територията на страната, изчаквайки полет за назад връщане. Паспортите им са арестувани.

На 23 септември един от виетнамците е напуснал зоната за отговорност на Граничен контролно-пропусквателен пункт Аерогара София през незаключен длъжностен вход.

В резултат на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, виетнамският жител е арестуван.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР