Пореден ден с много интересни мачове ни очаква в четвъртък.

...
Пореден ден с много интересни мачове ни очаква в четвъртък.
Коментари Харесай

Гоф, Андрееску, Тийм, Оже-Алиасим, Беретини, Томова и много българи в Созопол: Коментирайте днешните мачове


Пореден ден с доста забавни мачове ни чака в четвъртък. В Гуадалахара към този момент класиралата се за Финалите на WTA Коко Гоф ще открие програмата с мач против Мартина Тревизан. Впоследствие Джесика Пегула и Бианка Андрееску ще се изправят една против друга в едно от дербитата на деня.

В ранните часове на идващия ден ни чакат други страхотни конфликти като Виктория Азаренка – Медисън Кийс, Слоун Стивънс – Каролин Гарсия и Даниел Колинс – Мария Сакари.
Гуадалахара: Akron Tennis Stadium
От 19: Мартина Тревизан – Коко Гоф
Джесика Пегула – Бианка Андрееску
Не преди 00: Виктория Азаренка – Медисън Кийс
От 3: Даниел Колинс – Мария Сакари
Дария Касаткина – Анна Калинская
Цялата стратегия вижте ТУК.

В Антверпен програмата също е доста забавна. Карен Хачанов и Себастиан Корда дават начало на деня, а след това ще гледаме Доминик Тийм – Франсиско Серундоло, Давид Гофен – Диего Шварцман и Мануел Гинар – Феликс Оже-Алиасим.

В Стокхолм акцентът за локалните почитатели ще падне върху мачовете на братя Имер против две от американските звезди. Майкъл ще срещне Томи Пол, а Елиас – Франсис Тиафо.

В Неапол хаосът продължава, а през днешния ден очакванията на домакините са да доиграят мачовете от първи кръг и най-малко да стартират тези от втори. На корта би трябвало да излязат звездите на домакините Матео Беретини и Фабио Фонини.

Във вечерните часове Виктория Томова ще излезе на корта в Руен за мача си против Ана Конюх от втория кръг на WTA 125 шампионата на хард. Двубоят е пети на сингъл за деня като предходният стартира не преди 20 часа.
Руен: Court Central
От 12: Д.Ястремска/И.Ястремска – Дой/Калашникова
Не преди 14: Понше – Голубич
Рахимова – Паке
Не преди 18: Заневска – Жакемо
Не преди 20: Младенович – Жанжан
Томова – Конюх

Много мачове на български тенисисти ни чакат и в Созопол. Програмата стартира в 10 часа като на корт №7 ще се организира единственият дуел на сингъл сред двама сънародници – Александър Донски и Янаки Милев. Своите мачове от втори кръг ще изиграят още Лия Каратанчева, Елизара Янева, Денислава Глушкова, Росица Денчева, Александър Лазаров, Антъни Генов, Симеон Терзиев, Пьотр Нестеров и Габриел Донев.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР