Поразяващата уста в родния поп Рут Колева ще се качи

...
Поразяващата уста в родния поп Рут Колева ще се качи
Коментари Харесай

Рут Колева събира 2500 меломани в 02 Arena

Поразяващата уста в родния поп Рут Колева ще се качи за първи път на сцената в грандиозната зала 02 Arena в Лондон. Пред близо 2500 меломани, изпълнителката на Run ще изпее някои от най-големите си шлагери, преди на терен да се появи италианската звезда Марио Бионди.

Заветната дата е 5 юли, а с цел да видите необикновеното дуо в арената, която обичайно става терен на концерти на реализатори от ранга на Кейти Пери, Nickelback, Енрике Иглесиас, Брайън Адамс, Шон Мендес и други, ще би трябвало да преброите сред 35 и 58 паунда.

„ Представях си, че Рут Колева и 02 Arena ще ги видя в едно изречение след 10тина години, само че ето го. За първи път в такава грандиозна зала, дружно с огромната италианска джаз звезда Марио Бионди “, горда е и самата певица, която преди ден започва европейското си турне в поддръжка на последния й диск Confidence. Truth. Първата спирка от музикалната обиколка бе унгарската столица Будапеща. Следват Виена (11 май), Брюксел (13 май), Прага (14 май и 4 юни), Кьолн (15 май), Кошице (19 май), Париж (22 и 24 май), Амстердам (25 май), Хамбург (1 юни) и Берлин (3 юни). В края на годината Колева ще зарадва и родните си почитатели с концерт в зала „ България “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР