Поразеният от синдрома „Мюнхаузен“ Славчо Велков (за по кратко с.в.)

...
Поразеният от синдрома „Мюнхаузен“ Славчо Велков (за по кратко с.в.)
Коментари Харесай

Пушкин: В чужой п..де соломинку ты видишь, а у себя не видишь и бревна

Поразеният от синдрома „ Мюнхаузен “ Славчо Велков (за по малко с.в.) похвали Путин, че предложил на украинците да създадат прелом. Надълго и нашироко изреждаше по Българска национална телевизия „ триумфите “ на съветската войска, която унищожавала методично всичко по пътя си. Особено с бомби, които били „ майката на бомбите “…

На фона на жертвите и разрушенията Велков изреди жизнерадостни поздравления към някои рожденици. Добре въпреки всичко, че не запя в ефир „ Честит рожден ден “ на Мая Нешкова…

Някакви нещастници, канени по лист в тв студията, дефинираха като нездравословни апелите на президента Зеленски киевляни да пазят страната и града си. Защото, видите ли, Путин споделил, че ще договаря, в случай че Украйна капитулира, а светът извърши всичките му условия.

Путин не крие, а нашите флигорни му пригласят, че националисти като Александър Турчинов би трябвало да бъдат унищожени, дружно със основания от тях така наречен Азовски полк. (Припомням, че 45-и Азовски полк взе участие в освобождението на България и дава свидни жертви.)

.

Две от основните условия на Путин са демилитаризацията и денацификацията на Украйна.

Денацификацията ще рече ликвидиране, унищожаване, отърсване и възбрана на нацизма. Имало, съгласно Кремъл, такива формирования в Украйна, което Русия няма да допусне.

Не съм специалист и нямам такива искания, само че умея да дълбая в книгите и в мрежата. Информация на съветски език изобилства. Всеки може да го направи с няколко клика.

И ще откриете шокиращи неща.

В Русия 53 са единствено профашистките организации. Малко под 100 са извънредно националистически, пронацистки и други организации, партии и клубове.

Такива са „ Великая Россия “ и разните младоевразийцы, неоопричники и прочие През 2002 година е признат даже Федерален закон за противопоставяния на сходно обединения.,

53 фашистки организации съществуват в Русия – съгласно Министерство на правораздаването на РФ.

Александр Дугин, Сергей Глазев, Александр Проханов и други са идеолози на сходни обединения.

И забележете: Глазев е консултант на Путин по интеграцията с някогашните руски републики. Какво ли му шепне за Украйна?

Същестува така наречен Изборский клуб, учреден от група съветски интелектуалци. В него влизат ултра десни поддръжници на Путин. Името на клуба е взето от селището Изборск, което се намира на границата с Естония. Разклонения има в Екатеринбург, Уляновск, Санкт Петербург, Саратов, Брянск, Белгород, Тула, Калуга, Омск, Нижни Новгород, Оренбург, Донецк и други градове. В Донецк?! Също и в Крим… Дори зад граница основали мрежа в Приднестровието, Сирия, Сърбия, Китай, Иран...

От 2013 година Изборския клуб издава списание, което се популяризира свободно в цяла Русия.

Забележете: от 2015 година организацията получава президентски грант в границите на десетки милиони.

Приета е известната " Ульяновскую декларацию " с апел към всички съветски патриоти. В декларацията написа:

„ Като средство за попречване на идна злополука, ние призоваваме всички държавници, които ценят бъдещето на Русия, да работят като обединен родолюбив, имперски фронт, който се опълчва на идеологията на демократичната глобализация и нейните последователи, които работят в полза на нашите геополитически врагове. Най-важният аспект на нашето единение е вярното схващане на актуалната сложна обстановка. Русия се нуждае от обединение на две мощни сили, които произлизат от „ алената “ и „ бялата “ идеология на съветския национализъм. Това обединение допуска въвеждането в структурата и системата на страната на мощен детайл на обществената правдивост, завещан от Съюз на съветските социалистически републики, и връщане към православната християнска нематериалност и повсеместност на обичайната Русия. Подобен синтез ще направи нашата страна и страна непобедими и ще направи допустимо да се предложи на човечеството повсеместен път на публично развиване, учреден на опита на съветската цивилизация “.

.

Няма потребност от коментар. Руски министри намерено са подкрепили декларацията, включитено министърът на културата.

Цялата агитация на войната, всички викове, неистини и злоба идват от хора, които не са на фронта, а изпращат други там. Думи на Джордж Оруел.

Мисля, че си прилягат като ръкавица към случая с „ битката на Путин с нацизма и национал-социализма “.

Един куплет на великия Пушкин разказва обстановката с изказванията и истината:

Молчи ж, кума: и ты, по какъв начин я, неверна,
А всякого словами разобидишь;
В чужой пизде соломинку ты видишь,
А у себя не видишь и бревна.

май 1817

Бъдете мъдри и смели.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР