Порастването е неизбежен етап от нашия живот. Започва бавно, а

...
Порастването е неизбежен етап от нашия живот. Започва бавно, а
Коментари Харесай

6 неща, които показват, че бавно, но сигурно порастваш

Порастването е неминуем стадий от нашия живот. Започва постепенно, а като че ли по-късно изобщо не можеш да си обясниш по какъв начин е предходна тази седмица, месец, година, две, три и към този момент си зрял човек, написа каналът на  във vbox7. В идващите няколко реда сме събрали 6 сигурни знака, че порастването при теб е почнало и ти няма какво да направиш по въпроса, с изключение на с усмивка да приемеш новите провокации: 

Следиш за промоции в хипермаркетите

Като деца цените на продуктите ни се костваха някаква маловажна детайлност, за която отговаряха нашите родители. Това, че цената на олиото се подвига изобщо не беше на дневен ред при нашите „ значими тематики “ като игри, другари и занимания. Когато започнеш самичък да пазаруваш, осъзнаваш, че нещата изобщо не са толкоз лесни. Тогава твой пръв другар стават промоциите в хипермаркетите и започваш да пазаруваш все по-разумно.

Лягаш си рано

Когато си на 15 е доста готино да лягаш в 03:00ч., тъй като си играл цяла нощ CS с другари. След това отиваш на учебно заведение, а следобяд наваксваш съня. Когато обаче си на 25 и работиш, и имаш хиляди задължения, към този момент всяка спомагателна минута сън ти се коства като коледен бонус и 13-та заплата в едно.

Пиеш кафе

Като деца кафето ни се вижда като вълшебната напитка, която възрастните нон-стоп пият. Не сме били надалеч от истината. С годините кафето се трансформира в жизненоважна част от положителното протичане на нашия (работен) ден. Енергията понижава с времето, а дилемите се усилват и тук на помощ идва ароматната прегръдка на новия ни най-хубав другар – кафето.

Ядеш най-вече вкъщи 

Тук идваме до думите на нашите майки, които евентуално отекват в главите на доста от нас: „ Няма да ти купя пица. Имаме храна у дома. “ Когато си отделил време, пари и сила, с цел да купиш артикули и да сготвиш у дома, към този момент не ти се коства толкоз добра концепция да ядеш fast foods, когато си на открито.

Цениш свободното си време 

Работа от 9ч. до 18ч., от понеделник до петък или пък 12-часови смени, а може би даже и през нощта. Всеки от нас си има лично работно време. Още при първата си работа започваш да цениш всяка свободна минута, която имаш, тъй като знаеш какво ти е коствала. „ Губенето на време “, обичано наше занимание от тийнейджърските години, към този момент не е доста използвана алтернатива, тъй като времето в никакъв случай не стига.

Имаш по-малко приятели 

Като деца и младежи има доста хора, които назоваваме другари. С годините обаче осъзнаваме, че не всички в действителност изпълват със наличие тази дума. Така последователно започваме да си сортираме по-внимателно хората, с които поддържаме връзка и големият ни кръг от другари се трансформира в малко, само че заедно кръгче.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР