Поражението на Реал Мадрид с 2:3 от Райо Валекано в

...
Поражението на Реал Мадрид с 2:3 от Райо Валекано в
Коментари Харесай

Статистиката показва, че Реал Мадрид се е провалил най-вече в едно нещо

Поражението на Реал Мадрид с 2:3 от Райо Валекано в понеделник вечер пристигна като потрес за мнозина, имайки поради какви триумфи “жънеше ” първенецът от началото на сезона. Статистиката демонстрира, че футболистите на Карло Анчелоти са се провалили най-много в едно нещо: ударите в очертанията на вратата.

За целия мач “белите ” са уцелили очертанията единствено два пъти (двата гола - б.р), до момента в който тези на Райо Валекано са го сторили седем пъти. Специално за Реал това са най-малкото точни изстрели от 20-те дуела от началото на акцията във всички шампионати.

Само в още два други случая до момента противниците на “лос меренгес ” завършваха с повече точни удари във вратата, само че и двата пъти първенецът завоюва - против Атлетико Мадрид (3:4 точни удара) и против Барселона (4:5). За последно път такава огромна разлика в този индикатор Реал беше инкасирал в реванша от полуфиналите в Шампионската лига против Манчестър Сити напролет - 5:10.

Освен това на “Вайекас ” Реал Мадрид се провали в още едно отношение: точни пасове в последната третина на терена. Тимът от “Бернабеу ” е направил 101 паса в тази зона, до момента в който играчите на Райо Валекано са сторили същото на другия завършек на терена доста повече - 158 пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР