Поради високите температури на август “Софийска вода” осъществява втора поредна

...
Поради високите температури на август “Софийска вода” осъществява втора поредна
Коментари Харесай

Инсталират мобилни чешми на бул.”Витоша”

Поради високите температури на август “Софийска вода” реализира втора поредна акция за разпределяне на чиста питейна вода в центъра на столицата. На 7, 8 и 9 август столичани и посетители на града могат да пият вода от към този момент познатите „ водни индивиди “ – краткотрайни съоръжения, направени напълно от материалите, от които построяваме водопроводната мрежа.

Дружеството припомня, че водата в София е с великолепно качество и предлага на столичани да пият колкото е допустимо повече, изключително през летните горещи месеци. PН стойностите на софийската питейна вода са близки до тези на вътрешната течна среда на организма и заради тази причина водата е елементарно усвоима.

Лабораторният изпитвателен комплекс (ЛИК) към „ Софийска вода “ следи всекидневно индикаторите на питейната вода във всички точки от водопроводната мрежа и подсигурява положителното й качество.

На уеб страницата на сдружението клиентите към този момент могат да се осведомят какво е качеството на водата в техния жилищен регион – техните месечни и средногодишни стойности.

Инициативата „ Утоли жегата “ се организира в най-горещите часове на деня, в пешеходната зона на бул. „ Витоша “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР