Поради силния вятър и падналите дървета е преустановено движението на

...
Поради силния вятър и падналите дървета е преустановено движението на
Коментари Харесай

Ураганният вятър спря тока в части на София, блокира влакове и събори дървета

Поради мощния вятър и падналите дървета е прекратено придвижването на влаковете в междугарието Пловдив – Филипово. Това оповестиха от Национална компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ). Движението е пренасочено през жп гара Скутаре.

Вятърът в Сливен, който стартира нощес, съпроводен с лек дъжд, надвишава 80 км/час, оповестиха от общината. Градът осъмна с прекършени клони, паднала бреза, раздрани билбордове и повредена предизборна шатра.

Сигнали за паднали клони и дървета имаше и в столицата. Регистрирани са повреди по проводите на кабелните оператори. Собствениците са осведомени и се подхващат ограничения. Към момента има единични сигнали за спиране на електричеството. Екипи от общината са се отзовали на 7 сигнала за паднали дървета

По-сериозни вреди са нанесени в Пловдив, където изолираност от жилищен блок падна върху детска градина. Според пловдивчанин, виновен за случая е изпълнителят на санирането, защото не е спазил условията за полагане на топлоизолацията.

" Надяваме се да намерим компанията реализатор или самия занаятчия, с цел да забележим дали може да ни помогне и да си поеме отговорността ", разясни шефът на детска градина " Кремена " Борислава Вичева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР