Поради репресиите, китайската вирусоложка Ли Мън Йен, заедно с други

...
Поради репресиите, китайската вирусоложка Ли Мън Йен, заедно с други
Коментари Харесай

Представени са доказателства, че коронавирусът е с изкуствен произход

Поради репресиите, китайската вирусоложка Ли Мън Йен, дружно с други учени, са били принудени да изоставен родината си, с цел да не се окажат зад решетките. От доста дълго време експертите са работели по отчет за изкуствения генезис на ковид, който е показан преди дни, оповестяват международните издания.

Съхраняваният в Zenodo отчет е с дължина 26 страници. В него се отбелязва, че множеството от проучванията, които разкриват същинския генезис на вируса, са замразени на стадия на сформиране и издание на доклада.

Строгата цензура е забранила доста неща. Китайски учени от дълго време са потвърдили, че геномите на ковид, както и неговите структурни особености опонират на теорията за естествения генезис на инфекцията.

Ли Мън Йен и трима други съавтори са открили, че китайските експерти по инфекциозни заболявания са взели за основа прилепи ZC45 или ZXC21 (или може би и двата). Първо, геномната поредност на Covid-19 изцяло подхожда на ковид на прилепите, който е бил открит от специалисти от военните лаборатории на Третия военномедицински университет в Чунцин и Китайския институт за медицински проучвания в Нанкин.

На второ място, рецептор-свързващият претекст на причинителя на заболяването, който е виновен за проникването на вируса в организма, е извънредно сходен на SARS-CoV. Този вирус се разпространяваше през 2003 година

И на трето място, коронавирусът е в положение да задейства фурин в S-протеина, заради което елементарно влиза в клетките. Природните коронавируси нямат тази дарба.

Трябва да се означи, че в отчета се вижда спор на ползи на създателите, тъй че надеждността на някои обстоятелства остава под въпрос.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР