Поради предизборната ситуация политическата класа не е на висотата на

...
Поради предизборната ситуация политическата класа не е на висотата на
Коментари Харесай

Нойзи: До месец ще говорим за национален провал, ако продължаваме така

 Поради предизборната обстановка политическата класа не е на висотата на това, което времето изисква сега. Ако продължава по този начин, до месец ще можем да приказваме за народен неуспех.

" Промяната, каквато и да е тя, каквото и да се разбираше под нея, към този момент записа две загуби, което има огромна заплаха да се случи още веднъж. Затова приказвам за народен неуспех, тъй като държавно управление няма да има най-малко до декември, а до тогава в здравен смисъл могат да се случат доста неприятни неща. Има взаимни отстъпки, които не трябва да се вършат, само че сега сме в заплаха от народен неуспех, тъй че би трябвало да има някакво единодушие, че би трябвало да се създадат избрани отстъпки, с цел да може да се излезе по някакъв метод от рецесията, която занапред следва ", добави още той в утринния блок на bTV.

" Провалът потегля от забравянето, изпуснаха се 5 месеца, в които да се работи. Защо нямаше всеобща информационна акция за имунизациите. Познавам 10-те най-хубави рекламиста в България, можеше да ги събера на една маса и за един ден да създадем акция като слънце, стига да има воля от страната ".

" Това с имунизациите е като карането пийнал - не може да имаш свободата да пиеш и да караш, имаш отговорност към социума ".

Според Цветков сега политиците у нас се опасяват да заемат безапелационна позиция, с цел да не изгубят поддръжката на част от своите гласоподаватели.

" Обществото се раздели на " про " и " анти "  ваксинацията и никой от " политическата класа " няма куража да индуцира комуникационна кампания, с цел да не изгуби някой антиваксърски глас ", изясни антропологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР