Поради огромния интерес към Шоуто на ABBA“, което ще е

...
Поради огромния интерес към Шоуто на ABBA“, което ще е
Коментари Харесай

Шоуто на ABBA с невероятен спектакъл под открито небе в Пловдив

Поради големия интерес към „ Шоуто на ABBA “, което ще е на 29 септември в Зала 1 на НДК, уредниците на концерта оповестиха втора дата - 27 септември в Античен спектакъл Пловдив.

Така и многочислените фенове на емблематичната четворка в Града на тепетата ще имат опция да се допрян до магията на шведската група в двучасов лайв под намерено небе, отдаден на 45-годишната музикална история на ABBA. Билетите за втората дата към този момент са в продажба на цени от 50 до 80 лева в мрежата на Eventim и Билетна каса Пловдив, оповестиха от Moko Solution.

Създадено в чест на именитата поп група, „ Шоуто на ABBA “ идва за първи път в България. Песните във впечатляващия театър, който се радва на величествен триумф и интерес повече от 15 години на международната сцена, се извършват от шведската група „ Waterloo “ и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния талант Матю Фрийман. В шоуто взе участие и именитият саксофонист на ABBA - Улф Андерсон, който взаимно с един от емблематичните членове на групата Бени Андершон са композитори на безконечния шлагер „ I DO, I DO, I DO, I DO, I DO “.

Изключително съвременен тон, образни резултати и паметното добре познато звучене на обичаните на редица генерации шлагери - „ Money Money Money “, „ Dancing Queen “, „ Mamma Mia “, „ SOS “, „ Waterloo “, „ Knowing Me Knowing You “ – всичко това чака публиката в Пловдив.

Шоуто на ABBA:

София - 29 септември, зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 80 лева, Оркестрина – 100 лева VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Пловдив - 27 септември, Античен спектакъл Пловдив. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim и Билетна каса Пловдив. Цена на билетите: от 50 до 80 лева /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР