Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо

...
Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо
Коментари Харесай

Андре Рийо обявява втори концерт в София

Поради големия интерес и след изцяло разпродадена зала Андре Рийо афишира втори концерт в София - на 9 юни в зала Арена Армеец. Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър Йохан Щраус ще свирят на стадиона в Амстердам преди огромната футболна среща от Шампионската лига сред тимовете на Аякс и Реал Мадрид.

Андре Рийо стартира началото на годината мощно, като разгласи 100-ия си концерт на огромния площад Ваерхоф в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася обичайните си концерти пред многохилядна аудитория в родния си град.

Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си навън. А за предходната година над 700 000 фенове са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон в София са с нова и изненадваща стратегия. Повече валсове и доста страсти дават обещание от мениджърския екип.

Концертите на харизматичния Рийо доставят цветна страст и наслаждение за сетивата. Те са охолно и жизнерадостно комбиниране от добре познати типичен и творби и известни мелодии, осъществявания на известни солисти от разнообразни националности, изненади, тънък комизъм и неповторимото наличие на маестрото.

Рийо владее настроението и на публиката, и на 60-те музиканти от оркестъра Йохан Щраус с аристократичното си лъчение и мощен позитивизъм.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 почитатели във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани актьори в света.

Партньор на концертите от българска страна е промоутърска организация БГ Саунд Стейдж. Билетите за втория концерт са към този момент в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg и www.andrerieu.com.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР