Поради извършване на строително-демонтажни дейности на частен обект /сградата на

...
Поради извършване на строително-демонтажни дейности на частен обект /сградата на
Коментари Харесай

На финала е бутането на бившата печатница във Враца, ограничават движението по бул. Демокрация

Поради осъществяване на строително-демонтажни действия на частен обект /сградата на някогашната печатница/, за интервала от 4 декември до 10 декември в това число, краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването по бул. „ Демокрация “ във Враца, в региона от пл. „ Св. Софроний Врачански “ до площад „ Македония “ /„ Суми “/, оповестиха от общината.
На 4 и 5 декември, пътната права ще бъде затворена през целия ден. За интервала от 6 до 10 декември в това число, сектора ще бъде с лимитирано придвижване в часовия диапазон сред 9 и 16 часа.
За посочения интервал, градските линии на публичния превоз ще се реализират с рейсове и ще минават през ул. „ Кръстьо Българията “. Междуселищните линии ще се движат по следния маршрут: Автогара – бул. „ Васил Кънчов “ – кръгово при „ Лукойл “ – ул. „ Александър Стамболийски “.
Алтернативните направления за водачите на транспортни средства са: улиците "Кръстьо Българията ", "Александър Стамболийски ", както и ул. "Никола Войводов " при ЖП гарата в града.
Пътният сектор ще бъде обезопасен, за обезпечаване сигурност за преминаващите жители. За водачите на транспортни средства ще бъде основана краткотрайна организация на придвижването, с нужната сигнализация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР