Поради изтичане четиригодишния мандат на първия Съвет на настоятелите на

...
Поради изтичане четиригодишния мандат на първия Съвет на настоятелите на
Коментари Харесай

Елина Димитрова е новият председател на съвета на настоятелите на ВВВУ „Георги Бенковски“

Поради приключване четиригодишния мандат на първия Съвет на настоятелите на ВВВУ „ Георги Бенковски “ след възобновяване му и на съображение Закона за висшето обучение и Правилника за устройството и активността на ВВВУ „ Георги Бенковски “ бе определен нов Съвет на настоятелите от осем члена.



Съветът е самостоятелен и експертен орган, чийто членове подкрепят всестранната активност на учебното заведение.

През новия мандат това са:

-полк. доцент доктор Галин Райнов Иванов

-г-н Димитър Андреев Андреев

-к-т серж. Димитър Красимиров Ковачев

-проф. доктор инж. о.з. ген.-майор Евгени Петров Манев

-г-жа Елина Светославова Димитрова

-д-р Иван Христов Карабашев

-г-н Тодор Илиев Иванджиков

-г-н Цецо Христов Андрейски

Членовете на Съвета се срещнаха с управлението на ВВВУ „ Георги Бенковски “, курсанти и преподаватели.



Началникът на учебното заведение бригаден военачалник Юлиян Радойски ги срещна с главните моменти от широкоспектърната активност на авиационното учебно заведение.



Полковник доцент доктор инж. Галин Иванов - Началник на катедра „ Мениджмънт на сигурността и защитата “ от Факултет „ Национална сигурност и защита “ на ВА „ Г.С.Раковски “ срещна присъстващите с настоящата тематика: КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ и проучва отговорите на няколко значими въпроса:

Какво се схваща под термина кариерно развиване на военнослужещите в защитата? • Какъв е настоящият модел за кариерно развиване на военнослужещите от Въоръжените сили? • Какъв е „ пътят “ („ пътната карта “) за кариерното развиване на офицерите от Въоръжените сили?

Д-р Иван Карабашев е шеф на отдел в Министерството на защитата. Той обърна внимание на Отбранително-мобилизационната подготовка в областите и общините и подготовката на популацията за защита и дейности при бедствия и рецесии.

Настоятелите разгледаха образователната и подготвителна база в Изнесения комплекс за авиационно обучение на ВВВУ „ Георги Бенковски “.

Първото им съвещание бе ръководено от доайена измежду настоятелите проф. доктор инж. о.з. ген.-майор Евгени Петров Манев.

Съветът на настоятелите избра за собствен ръководител госпожа Елина Светославова Димитрова – Заместник - кмет " Проекти и филантропични действия " в Община Плевен.



Приеха и Правила за работа на Съвета на настоятелите на ВВВУ „ Георги Бенковски “.

Програмата на членовете на Съвета на настоятелите бе по концепция и под управлението на помощник-ректора на ВВВУ доцент доктор инж. Иван Вълков, който ще бъде и посредникът в бъдещата му активност.

https://www.af-acad.bg/about/boardoftrustees
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР