Поради големия интерес и посещаемост от жителите на Сливен и

...
Поради големия интерес и посещаемост от жителите на Сливен и
Коментари Харесай

Предлагат цветна атракция за всички посетители на ледената пързалка в Сливен 

Поради огромния интерес и посещаемост от жителите на Сливен и други градове, ледената пързалка в Сливен ще продължи да работи до 19 февруари. По мотив празничния 14 февруари, когато се празнува Денят на Трифон Зарезан и Свети Валентин, Община Сливен е подготвила цветна атракция за всички гости.

Малки и огромни фенове на кънките на лед ще имат опция да се насладят на леденото оборудване, което за двойния празник ще бъде празнично осветено от цветноLEDосветление.

Това е следващата атракция на ледената пързалка тази зима в Сливен. Още от деня на откриването й през месец декември предходната година, жителите и посетители на града имаха опция да следят ледено шоу с професионални фигуристи, хокеен мач, безвъзмездни уроци за начинаещи и професионална фотографска сесия.

През последните години леденото оборудване се е трансформирало в желано място за спортно развлечение през зимния сезон. Днес то е към този момент с размери от 600 кв. м. за още по-голямо улеснение и комфорт за посетителите. Община Сливен възнамерява монтаж на атракциона и през идващия сезон.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР