Поръчката за строежа на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Рудозем –

...
Поръчката за строежа на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Рудозем –
Коментари Харесай

Фирма за 100 лв. блокира поръчка за 17 млн. лв.

Поръчката за градежа на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Рудозем – Ксанти” е спряна. Това е направено от записана за 100 лева компания, чиято активност е търговия с коли, мотори и мотопеди. Поръчката за градежа на пункта е на стойност 17.4 млн. лева

Справка в Търговския указател демонстрира, че сегашният притежател е придобил компанията през март 2017 година от мъж от Кюстендил. Дружеството в никакъв случай не е било вписвано в Камарата на строителите, няма и никаква строителна биография.

Напоследък това е добре известна скица, при която компании, неспособни да извършват строителни поръчки, ги блокират, напомня БНР. Поръчката за строителството на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Рудозем – Ксанти” и подходен път до него бе оповестена от регионалния шеф на Смолян Недялко Славов през месец май.

Тя е от огромен публичен интерес за жителите на региона, тъй като се чака да съживи бизнеса в обитаемоте места по продължение на второкласния път от Пловдив през Чепеларе, Смолян, Рудозем до гръцкия регионален център Ксанти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР