Поръчката за Алексей Петров е от някой властови център, който

...
Поръчката за Алексей Петров е от някой властови център, който
Коментари Харесай

Бивш шеф на баретите: Поръчката за Алексей Петров е от някой властови център - не казвам, че е от България

Поръчката за Алексей Петров е от някой властови център, който има благоприятни условия - не споделям, че е от България. Отнася се за доста пари, сподели ген. Красимир Петров, някогашен началник на баретите, по " Нова телевизия ".
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 117
Според него подготовката в тази гориста околност, където става убийството, не е било за ден-два. Съществува съветска винтовка - пушка снайпер, която от 2 км може да те уцели, изясни ген. Петров.

По думите на генерала Алексей Петров е бил с най-вече разум, разум и визия за бъдещето от баретите. Навремето още при Йордан Соколов се прави анкета кой да оглави звеното и по този начин е определен ген. Красимир Петров. По-късно той схваща, че Алексей Петров е повлиял на този избор.

Навремето прякорът му бил Алексей Дервянной (Дървения).

В един миг Алексей Петров декларирал: " Аз за жълти стотинки на тази страна няма да работя. Уменията, които имам, ще ги осъществявам на открито ", споделя ген. Петров по Нова тв. Така той става един от основателите на Съюза на някогашните барети - структурата, която се подвизава на басейна " Спартак ".

Като началник на баретите ген. Красимир Петров е работил с Пламен Галев, Златко Баретата, Ангел Христов. В един миг му предложили неговото поделение да си партнира с момчетата от охранителния бизнес и по този начин да бъде смазана конкуренцията. Генералът изрично отказал, като твърди, че тези момчета " доста крепко бъркаха в меда ".

Като консултант в ДАНС, Алексей Петров търсел информация за един от настоящите зам. министри по времето на Румен Петков, споделя още ген. Красимир Петров.

Същевременно от генерала поискали услуга да бъде по-бързо обработен рейс с туристи за Турция. Заради тази услуга ген. Петров си навлича гнева на Алексей Петров, който му обяснил, че с този рейс щяла да бъде изнесена дрога, а генералът съдействал да не бъде проверяван. " Толкова ли не ми вярвате, че не ме предупредихте за това ", попитал ген. Красимир Петров. Учудил се също за какво от ДАНС, откакто видели, че рейсът бива отклонен, с цел да премине без инспекция, не са го спрели.

" Властен, държеше неговото да се извършва и с който контактуваше, държеше, че е над другите, че ги превъзхожда ", изясни ген. Красимир Петров за Алексей Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР