Популярнят автокрадец Даниел Димитров, известен като Данчо Релето остава за

...
Популярнят автокрадец Даниел Димитров, известен като Данчо Релето остава за
Коментари Харесай

Автоджамбазите Данчо Релето и Митко Турчина остават за постоянно в ареста

Популярнят автокрадец Даниел Димитров, прочут като Данчо Релето остава за непрекъснато в ареста. С решение на Софийския областен съд е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража и на съучастника му Митко Турчина. Тя предстои на обжалване пред Софийски градски съд. Това излиза наяве от известие от държавното обвиняване в която двамата се загатват с букви Д.Д. и М.С.

От прокуратурата напомнят, че против автоджамбазите са повдигнати обвинявания, откакто бяха 2023 година с готова за разфасоване първокласна крадена кола. Информация по случая беше оповестена след това от основен контрольор Николай Пелтеков, шеф на бранш " Престъпления, свързани с МПС " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Двамата са привлечени към наказателна отговорност за това, че на 5 ноември 2023 година в хале на бул. " Петуния " в София, в съучастничество с двама души с букви А.С. и Б.В. са укрили непознат автомобил марка " Тойота ", за който се допуска, че е откраднат.
 Автокрадецът Данчо Релето арестуван за трети път тази година
Автокрадецът Данчо Релето арестуван за трети път тази година

Релето и още трима крадци са привлечени към наказателна отговорност

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 215, алинея 1, вр. член 20, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. По-рано Данчо Релето и Митко Турчина бяха арестувани с прокурорско разпореждане за период до 72 часа, а двамата им неосъждани съучастници бяха пуснати под гаранция от двеста лв. на човек.

Държавното обвиняване припомня, че Даниел Димитров е притеглен към наказателна отговорност и за две други закононарушения - за това, че в интервала от 16 март до 6 април 2023 година в София на паркинг пред блок в ж.к. " Дружба " незаконно е влезнал в непознат автомобил и че е укрил непозната кола марка " Тойота ". Тогава съдът не е почел настояванията на прокуратурата да го остави за непрекъснато в ареста.

Данчо Релето бе наказан и поради присъединяване в Той беше, само че през юли 2023 година - година и половина, откакто излезе от пандиза, беше арестуван
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР