Популярното списание Consumer Reports, което е специализирано в прегледите на

...
Популярното списание Consumer Reports, което е специализирано в прегледите на
Коментари Харесай

Основното подобрение в iPhone Xs е неговата батерия

Популярното списание Consumer Reports, което е профилирано в прегледите на потребителска техника, разгласява цялостно ревю и резултати от тестванията на iPhone Xs и Xs Max. Според изданието, най-забележимото усъвършенстване във флагманските смарт телефони на Apple е времето за тяхната самостоятелна работа.
Подобренията в камерата в действителност са наречени „козметични“. Въпреки високата оценка, iPhone Xs, по версия на Consumer Reports, не може да заобиколи известността на Galaxy Note 9.

От позиция на автономността, Consumer Reports вижда противоречие с авторитетното издание Tom ‘ s Guide. Паспортното усъвършенстване на самостоятелното време с 30 и 90 минути надлежно за iPhone Xs и iPhone Xs Max, не бе доказано от Tom ‘ s Guide. И тук при Consumer Reports всичко е противоположно.

„В нашия тест на iPhone Xs работи 24,5 часа. iPhone Xs Max показва самостоятелност на равнище 26 часа. Това е съществено усъвършенстване, в случай че обърнем внимание на обстоятелството, че iPhone X може да се похвали единствено с самостоятелност от 19,5 часа“.

Сред очевидните дефекти, редакцията показва прекомерно бавното зареждане. По този индикатор, Apple явно отстъпва на съперниците. 5-ватовият цялостен адаптер — това е слабото място на iPhone Xs и Xs Max.

За цялостното зареждане на iPhone Xs са нужни 195 минути. За iPhone Xs Max този индикатор е 210 минути. На Note 9 (виж ревюто) пък са му нужни 105 минути за оптималното запълване потенциала на батерията.

Consumer Reports напомня, че един от значимите моменти, които би трябвало да се вземат поради при закупуването на iPhone Xs и Xs Max – това е наложителния избор на предпазен калъф. Общата оценка на флагманите от Apple — 82 точки. При Galaxy Note 9, тази цифра е 83, а за Samsung Galaxy S9 — 81.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР