Популярното риалити шоу „Биг Брадър“ се завръща в роден ефир.

...
Популярното риалити шоу „Биг Брадър“ се завръща в роден ефир.
Коментари Харесай

Биг Брадър се прибира у дома - slava.bg

Популярното риалити шоу „ Биг Брадър “ се завръща в роден ефир. След 14-годишна пауза предаването още веднъж ще се излъчва в „ родна “ Нидерландия по малкия екран, от която започва – RTL.

“Никога не сме пазили в загадка желанието си да върнем „ Биг Брадър “ назад в Нидерландия – страната, от която всичко стартира.

„ Биг Брадър “ продължава да е най-успешният формат по целия свят и в сегашния подтекст е по-актуален от всеки път. Сега живеем в общество но Биг Брадър ", разясняват от малкия екран и Endemol Shine Netherlands.

Шоуто излъчи първия си епизод през септември 1999 година, като зад него застана създателят на продуцентската компания Джон де Мол. Оттогава „ Биг Брадър “ е превзел над 54 територии по света.

Междувременно предаването продължи да се излъчва в Португалия, Швеция, Германия, Италия и Австралия даже и на фона на коронавирусната пандемия. Въпреки че по формулировка са в цялостна изолираност от външния свят, участниците въпреки всичко бяха осведомявани за всички вести, свързани с COVID-19.

Източник: Monitor

Снимка: ABC
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР