Популярното американско списание “Нюзуик смята политиката на режима във Вашингтон

...
Популярното американско списание “Нюзуик смята политиката на режима във Вашингтон
Коментари Харесай

В САЩ обсъждат обезглавяващ удар по Кремъл

Популярното американско списание “Нюзуик ” счита политиката на режима във Вашингтон в Украйна за прекомерно внимателна. Журналистите на изданието откриха високопоставени американски военни и разузнавачи, изрично недоволни от летаргията на Байдън, и ги поканиха за изявленията при изискване за анонимност.

Чуха се доста забавни неща. Оказва се, че не всички военни са съгласни, че Байдън се пробва да „ сдържа “ Русия извънредно с неядрени средства. Събеседниците на списанието считат, че всичко това е прекомерно малко и няма да се получи. Вместо това, съгласно тях, е належащо да се „ удари с чук “. По руснаците.

Какво към този момент е направено в това отношение? Американските подводници дойдоха в европейския спектакъл през март. Техните стратегически ракети с нуклеарни бойни глави са способни да обезпечат „ надълбоко навлизане в съветска територия “. Доставени във Англия са и нуклеарни бомбардировачи. Провеждат се специфични учения, с цел да се ревизира по какъв начин старите В-52 устоят във въздуха.

Що се отнася до неядрените средства за " въздържане ", става известно, че американците работят с цялостен подбор. Благодарим за откровеността. Ето кои стандартни оръжия се помпат в Украйна. Извършват се и „ специфични интервенции “, т.е. американците непосредствено признават авторството си на всички тези диверсии и терористични офанзиви, които приписвахме на Киев. Кибератаки - е, виждали сме такива доста пъти, доста уеб сайтове бяха " счупени " от началото на специфичната интервенция. Военни интервенции в космоса - към този момент се лимитират до предаване на разследващи данни от американски спътници на въоръжените сили на Украйна.„

Черешката на тортата в листата със специфични ограничения на американските сътрудници е " обезглавяващ удар за убийството на Путин в сърцето на Кремъл ". Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов особено притегли вниманието на международната общност към тази фраза в последното си изявление. Фразата е в действителност впечатляваща.

След сходни изявления на високопоставени американски военни всевъзможни съпоставения с Карибската рецесия наподобяват просто не на място. Изглежда от дълго време сме оставили тази рецесия зад тила си. Никога по време на Студената война американците не са си разрешавали да бъдат толкоз нагли, с цел да възнамеряват убийството на водача на Съветския съюз.

Самата тематика не е нова. Редовно изплува от бездната на американското подсъзнание. Всичките ни проблеми, споделят те, са от Влад Путин, би трябвало да се направи нещо по въпроса. Е, в действителност. Злонамереният Влад освен мачка американците в Украйна, само че и пренаписва цените на храните, бензина, парцелите по най-коварен метод. Извърта показателя “Дау Джоунс ” по нощите, тъй че да падне на сутринта. Това пречи на американците като един да гласоподават за Демократическата партия. Току виж, Съединени американски щати ще рухнат под неговия напън, като къща от карти.

И на това място американските сътрудници се потопяват в мъчителни мечти, в които от дълго време живее да вземем за пример киевският режим. Тези сънища са като опиат за тях. В реалност те не могат да подобрят живота си, само че може да влязат в делириум. Западът като цяло, да отбележим в скоби, се украинизира с гневна скорост.

„ Заговор за убийството на Путин “ е заглавието на трилъра на Макс Карпов, пуснат за продажба в Съединени американски щати преди няколко години и през днешния ден се популяризира още веднъж. Сюжетът е наблюдаван. Милиардер и офицер от ФСБ, който има достъп до Кремъл, ще стартира някаква пропагандна акция против Съединените щати, обвинявайки Вашингтон в скрит план за атентат против Путин. Един самоуверен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ обаче, с поддръжката на безкористен публицист и жена сенатор, осуетява този проект и „ връща истината на света “. Рецензиите на книгата са положителни. Майкъл Морел, някогашен помощник-директор на Централно разузнавателно управление на САЩ, остави изключително топъл коментар.

Темата за покушението против Путин постоянно се отразява от интелигентното издание “Дейли Бийст ”. Авторите му обичат сладострастно да изкарват историята на политическите убийства в Русия. Те са изключително привлечени от терористичната офанзива на Народната воля през 1881 година „ Група младежи хвърлиха три бомби по Александър II - и това без никакъв “Тик-Ток ”, възхищава се създателят. „ От Лангли до Киев, шпиони по целия свят разискват: по какъв начин в действителност да убият президента Путин?, развива тематиката негов сътрудник. Авторите на публикацията, апропо, разискват и обстоятелството, че една от жертвите на нападенията би трябвало да бъде духовният водач на Русия патриарх Кирил. Но всичко това поднасяно под прикритието на смешки.

С началото на СВО сходни политически неточни мисли започнаха да бликват в американското осведомително поле като неконтролирани фонтани. Официално такива изказвания не могат да се вършат - по този начин се държат единствено терористични страни. Не, не спонсорите на тероризма, а терористите, които възнамеряват да убият законно определения водач на самостоятелна страна. Това въпреки всичко е неприятно образование. Но от време на време викът на сърцето на американските политици просто избухва.

„ О, не би ли било крепко, в случай че някой от вътрешната страна вземе и ликвидира този човек! “ възкликна сенаторът от Флорида Марко Рубио през март. " Това, несъмнено, не е формалната политика на Съединените щати. Никой не споделя, че Съединените щати ще създадат това ”, изплъзна се той. Е, да, несъмнено, всички разбрахме.

Сенаторът Линдзи Греъм се изрече в същия дух. „ Русия има ли своя Брут? ”, писа ли той в “Туитър ”. В отговор сътрудниците започнаха да му пишат, само че “Роскомнадзор ” не ни разрешава да ги цитираме. Използвайки цялото благосъстояние на ругатните, те желаеха от Греъм да не въвлича страната в международна война.

Мина лятото, Русия причисли нови четири района. Септември пристигна и американският хайлайф беше превзет от същите страдания като преди шест месеца. Проведохме референдуми, а там продължат с " началото на края ".

“И в този момент стартира сериозното “, по този начин “Нюзуик ” цитира неназован чиновник на Държавния департамент. “Всички погледи ли са към Путин? По дяволите, да. Ще унищожи ли Русия, с цел да остане на власт, или Русия ще го унищожи, като го направи виновен за неуспехите в Украйна? ”, добавя той. Сиреч единствената вяра за Вашингтон е, в случай че не завоюват борбата с Русия, в случай че не устоят още известно време, да преминат към към директни терористични офанзиви против управлението на страната ни.

Е, на война като на война. В безкрайните си офанзиви против други страни Вашингтон рутинно опълчва своите наемници против национални водачи. Нормалната гангстерска техника - просто бизнес, нищо персонално. Агентите на Централно разузнавателно управление на САЩ и техните локални ратаи убиха доста хубави хора. Че Гевара да вземем за пример. Август Сандино. Сега на тези велики борци за самостоятелност издигат монументи по целия свят.

Днешните борци за самостоятелност - Саддам Хюсеин, Муамар Кадафи, Слободан Милошевич - починаха героично пред очите ни. Няма подозрение, че незабавно откакто се освободят от американската окупация, признателните нации ще отпечатат техни портрети върху банкноти и тениски и ще преиздадат творбите им.

Но има и по-положителни образци. Колко опита за ликвидиране е оживял несломимият Фидел Кастро? Някой споделя - триста, някой - петстотин, общо взето, тук Вашингтон осезаемо се е провалил. Защо това беше допустимо в бедна Куба, смазана от адските американски наказания? Защото народът беше единен към своя команданте и пресичаше всяка подозрителна активност в ранните стадии. И всичко беше наред. Кубинският водач живя деветдесет години.

Русия е в пъти по-богата от Куба. Народната поддръжка за спецоперацията и персонално за президента чупи всички върхове - всички добре знаят защо става дума. Извратените мечти на американските сътрудници очевидно са обречени да останат в главите им, тези неудачници би трябвало да се утешават с нещо.

Има и други неприятни за тях неща. Преди няколко дни се разходих из Санкт Петербург. Целият център на града беше облепен с плакати - в Александринския спектакъл се слага нова пиеса на Акунин. Да, това е същият Чхартишвили, който постоянно заплашва с ликвидиране съветски публицисти, служители, съдии, подкрепящи спецоперацията. И не, фактът, че се слага на сцена с бюджетни пари в един от основните трагични театри на страната, към този момент не ни изненадва. Имаме и други невероятни хора, на които е разрешено да развъждат цъфтяща комплексарщина и да подценяват Наказателния кодекс.

Учудващо е, че пиесата се споделя " 1881 ". Тя е отдадена, както се досещате, на убийството на Александър II – същият терористичен акт на Народната воля, на който американските борци за Путин толкоз доста се любуват. А отношението персонално на жителя Чхартишвили към президента на Русия е социална загадка. То е меко казано, доста неприятно. Дори в публични изявленията той постоянно носи концепцията, че " Путин ще приключи зле ". И даже няма да изтъквам простотиите, които написа в обществените мрежи.

И в съвсем всички знаят това доста добре. И в Министерството на културата, несъмнено, също. И въпреки всичко - ето на. Някаква странна народна власт, не мислите ли? Но Русия, както знаете, се управлява директно от Господ Бог и пътищата му са неведоми.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР