Популярно къри, продавано в няколко супермаркета, включително Tesco, Sainsbury's, Waitrose

...
Популярно къри, продавано в няколко супермаркета, включително Tesco, Sainsbury's, Waitrose
Коментари Харесай

Къри, продавано в Tesco и Sainsbury`s, изтеглено, защото може да предизвика алергични реакции

Популярно къри, продавано в няколко супермаркета, в това число Tesco, Sainsbury's, Waitrose и Ocado, беше изтеглено, тъй като може да провокира алергични реакции.

Някои опаковки от Thai Green Chicken Curry & Fragrant Rice на Charlie Bigham може да съдържат горчица, която не е посочена на етикета. Това значи, че съставлява риск за здравето на всеки с алергия към горчица.

Засегнатите кърита са за двама души, тежат 805 g и са годни за приложимост до 21 декември 2023 година Баркодът гласи 5033665213923. Няма други период на валидност или други продукти са наранени.

На купувачите се предлага да върнат продукта, който се продава на дребно на £9,50, в магазина, от който са го закупили. В документ, описващ в детайли изтеглянето, Чарли Бингам сподели: „ Ако сте закупили горния артикул със период на валидност 21 декември, апелирам, не го яжте.

„ За детайлности по какъв начин да върнете продукта за цялостно възобновяване, апелирам, свържете се с вашия магазин за продажба на дребно или с нашата линия з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР