Популярният уеб ресурс Samsung Galaxy S10 съобщи главната особеност на

...
Популярният уеб ресурс Samsung Galaxy S10 съобщи главната особеност на
Коментари Харесай

AllAboutSamsung: Samsung Galaxy S10 ще има три камери с резолюция 41 МР

Популярният уеб запас Samsung Galaxy S10 заяви основната специфичност на новия смарт телефон Samsung Galaxy S10.
Според тази информация, новият флагман на Samsung в действителност ще има тройна съществена камера, съчетаваща няколко фотосензора.



Трите датчика ще обезпечават 5х оптично нарастване без загуба на качеството. Но по-важното е, че фотосите и видеата ще станат още по детайлни при всевъзможни условия.

Основният датчик на Samsung Galaxy S10 ще бъде с резолюция 12 мегапиксела , а неговата диафрагма ще може да се трансформира от F/1,5 до F/2,4. Резолюцията на втория датчик ще бъде 13 мегапиксела и апертура F/2,4. Третият фотосензор е широкоъгълен с резолюция 16 мегапиксела и апертура F/1,9. Оптиката на третия датчик има ъгъл на виждане 123 градуса.



По този метод, сумарната разграничителна дарба на смарт телефона Samsung Galaxy S10 ще бъде 41 мегапиксела. Според предварителните данни, точно тройната камера ще бъде основната специфичност на новия флагмански смарт телефон на Samsung.

Преди няколко дни се появи информация, че смарт телефонът Huawei P20 Pro също ще има тройна камера с резолюция 40 мегапиксела. Очевидно това ще се трансформира в тренд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР